(Poistunut julkaisusta)

Plasma-/ Laserleikkaaja Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme Orimattilaan asiakkaallemme laser-/plasmaleikkaajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat teräksen ja metallin leikkaus koneellisesti. Taustaltasi voit olla joko rautainen ammattilainen tai metallialan perustutkinnon suorittanut tulevaisuuden osaaja, sillä voimme kohdentaa työtehtävän kuvaa taitosi mukaan.

Odotamme kuitenkin, että sinulta kone- tai metallialan tai muuta soveltuvaa alan koulutusta. Aiempi kokemus laser- tai plasmaleikkauksesta katsotaan suureksi eduksi, mutta huomioimme myös muun metallialan kokemuksen. Kerro meille myös, mikäli pystyt itsenäisesti tekemään käytettävät ohjelmat ja asetukset koneelle.

Luonteeltasi olet tarkka ja omaat oikean asenteen työntekoa kohtaan. Ymmärrät työsi merkityksen osana tuotantoprosessia.

Kerrothan hakemuksessasi millaista aiempaa kokemusta sinulta löytyy metallitöistä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Vastaanottaa hakemukset ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, emmekä valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja paikasta voit kysyä sähköpostitse osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.