(Poistunut julkaisusta)

Plant Sales Coordinator
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Vahvistaaksemme tiimiämme etsimme sinua

PLANT SALES COORDINATOR

Plant Sales -toimintoon Nastolaan vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänäsi on asiakkuuksien hallinta, tilausten vastaanotto sekä niiden valmistumisen seuranta. Koordinoit toimituksia ja olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin toimitusketjun eri vaiheissa. Tehtäviisi kuuluvat myös tilauskannan, varastotasojen ja myyntisaatavien valvominen, sekä vientiasiakirjojen laatiminen. Kontaktiryhmiäsi ovat asiakkaat ja kansainvälinen myyntiverkosto. Työskentelet asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissä tiiviissä yhteistyössä Supply Chain -toiminnon ja tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta tilaus-toimitusprosessin ymmärtämistä ja hyviä tiimipelaajan taitoja. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi liiketalouden tradenomi tai tuotantotalouden insinööri. Olet aiemmissa tehtävissäsi työskennellyt toiminnanohjausjärjestelmien kanssa, sekä hallitset sujuvasti Office-ohjelmat.  Erityisesti arvostamme vahvaa asiakaspalveluhenkistä asennetta, positiivisuutta ja energisyyttä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä suunnitelmallista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn dynaamisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä, pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä kansainvälisessä konsernissa. Pääset osaksi ammattitaitoista ja ennen kaikkea kivaa tiimiä!

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 11.11.2018 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Plant Sales Manager Saija Lepistö sähköpostitse saija.lepisto@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3369, tiistaisin ja torstaisin klo 14-16.