(Poistunut julkaisusta)

Plant sales coordinator
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 4 900.

Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 3 750 henkilöä. Liikevaihto on 980 miljoonaa euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kolme tuotantolaitosta Suomessa.

Haemme asiakkaallemme Wipak Oy:n Nastolan toimipisteeseen

PLANT SALES COORDINATORIA

Päätehtävänäsi on asiakkuuden hallinta proaktiivisella yhteydenpidolla asiakkaisiin, tilausten vastaanotto ja niiden valmistumisen seuraaminen. Koordinoit eri tehtaille tapahtuvia toimituksia ja kuljetuksia sekä kommunikoit tuotteiden toimitusaikoja. Vedät myös sovittavia säännöllisiä koordinointipalavereita. Tehtäviisi kuuluvat myös tilauskannan, varastotasojen ja myyntisaatavien valvominen. Laadit myös lähetykseen tarvittavat myynti- ja vientiasiakirjat. Kontaktiryhmiäsi ovat asiakkaat ja kansainvälinen myyntiverkosto. Työskentelet asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissä tiiviissä yhteistyössä Supply Chain -toiminnon ja tuotannon kanssa. Hallinnoit sisäisten asiakkaiden tarve-ennusteita hakemalla niihin ratkaisuehdotuksia ja sopimalla niistä yhdessä tuotannonsuunnittelun kanssa.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta ja hyviä tiimipelaajan taitoja. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi liiketalouden tradenomi tai tuotantotalouden insinööri. Hallitset SAP toiminnanohjausjärjestelmän ja käsittelet Office-ohjelmia sujuvasti. Erityisesti arvostamme sujuvaa suullista ja kirjallista ruotsin ja/tai norjan kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa työasennetta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn dynaamisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä, pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen www.amiko.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla.