(Poistunut julkaisusta)

Plant Maintenance Manager / Tehdashuoltopäällikkö
FinVector

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Etsimme hyvää kokemusta omaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen tehdashuoltopäälliköksi vetämään tuotantolaitoksen ja sitä ylläpitävien laitteiden ja koneiden kunnossapitotiimiä. Tehtävään kuuluu huoltotoimintojen johtaminen, jatkuva kehittäminen ja tuloksiin tähtäävä laadukas toiminta sekä lähiesimiehenä toimiminen. Tehtävässä tulet työskentelemään myös erilaisten projektien vetäjänä. Vastaat siitä, että tehtaan laitteet, tilat ja hyödykkeet (esim. vesijärjestelmät) toimii toivotusti ja läpinäkyvästi.

 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri) ja riittävää kokemusta vastaavista tehtävistä, myös esimiehenä toimimisesta. Katsomme eduksi, jos kokemuksesi on lääketeollisuudesta ja sinulla on tuntemusta GMP-työstä.  Olet hyvä vuorovaikutustilanteissa ja saat omalla toiminnallasi joukkueesi ymmärtämään tavoitteiden merkityksen. Olet toimintaotteeltasi itsenäinen, ennakkoluuloton ja motivoitunut käyttämään osaamistasi vahvassa kasvussa olevan toiminnan kehittämiseen. Raportoit tehtävässä operatiiviselle johtajalle. Työkieli organisaatiossa on englanti.

 

Hakemukset sähköisenä palkkatoiveineen osoitteeseen jobs@finvector.com 16.3.2018 mennessä. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa HR Director Johanna Pirinen 12.-14.3. p. 044 556 5420 tai johanna.pirinen@finvector.com