(Poistunut julkaisusta)

Plant Controller - Pilkington Automotive Finland Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Pilkington Automotive Finland Oy haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Ydinarvojemme mukaisesti arvostamme jokaista ja tuemme kaikkien osaamista, toimimme luotettavasti, rehellisesti ja yhteiskuntavastuullisesti. Meillä työturvallisuus on johtava perusarvo.


Haemme Pilkington Automotive Finland Oy:n Laitilan tehtaalle

PLANT CONTROLLERIA

monipuolisiin sisäisen laskennan tehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Plant Controllerin tehtävänä on osallistua sisäisen laskennan vaativiin tehtäviin (mm. kuukausiraportointi, ennuste- ja budjetointiprosessi, investointilaskelmat, tuotekustannuslaskenta ja sisäiset kontrollit) sekä tuottaa informaatiota tukemaan johdon päätöksentekoa ja toimia tehtaan ohjausryhmän aktiivisena jäsenenä.

Sijaintipaikka on ensisijaisesti Laitilan tehtaalla. Työtä voi myös tehdä Tampereen tehtaalta käsin, mutta tällöin edellytämme 2-3 päivän viettämistä viikossa Laitilassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia monikulttuurisessa ympäristössä itsenäisellä työskentelyotteella. Arvostamme erityisesti hakijoita, jotka haluavat sitoutua tehtävään pitkällä aikavälillä ja kehittyä Pilkingtonin kasvavassa ympäristössä.

Arvostamme erityisesti kokemusta vastaavasta tehtävästä valmistavassa teollisuudessa sekä liiketoimintasuuntautuneisuutta että analyyttista työskentelyotetta.

Pilkingtonin raportointikielenä on englanti, joten hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on perusedellytys tässä tehtävässä. Eduksi luetaan MS Office -ympäristön ohjelmistojen sujuvaa hallintaa ja kokemusta SAPista (käytössä SAP Hana).

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin kehittymismahdollisuuksineen maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuuden yrityksessä. Tarjoamme menestyvän talon edut sekä johdon aidon tuen. Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä ja kannustavaa. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.


Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 2.5.2019, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta henkilöstökonsultti Jenni Räikköseltä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!


Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata!  Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 150 euroa.

Vinkata voit osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/


Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 114 milj. € ja henkilökunnan määrä on 571.

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on maailmanlaajuisesti 27 000 työntekijää, tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. www.nsg.com