(Poistunut julkaisusta)

PLANT ANALYST, Naantali
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
ExxonMobil Finland Oy Ab on maailman johtavan öljy-yhtiön ExxonMobilin suomalainen tytäryhtiö ja merkittävä tekijä Suomen voiteluaineliiketoiminnan saralla. Yhtiön voiteluainetehdas Naantalissa valmistaa ja pakkaa voiteluaineita.

 

Haemme nyt Naantalin tehtaalle hallinto-osastolle PLANT ANALYSTIA 

Vastuualueisiisi kuuluu tehtaan kulujen ja pääluvun seuranta, tunnuslukujen raportointi sekä yhteyshenkilönä toimiminen tehtaan sekä muun organisaation välillä. Hoidat viranomaisyhteydet tullin ja verohallinnon kanssa, koordinoit budjetointiprosesseja, kulujenseurantaa ja jatkuvuussuunnitelmien ylläpitoa. Hallinnoit myös käyttöomaisuus- ja työaikaseurantaraportointia. 

Tehtävässä menestyäksesi omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Olet vastuuntuntoinen, järjestelmällinen ja tarkkaavainen, sekä nopea oppimaan uutta. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Omaat hyvät tiimityö- ja kommunikointitaidot sekä suomen että englannin kielellä, sekä hyvät tietotekniset perustaidot: Microsoft Office ja SAP.

Työ on alkuun määräaikainen Manpowerin kautta. Exxonmobilin perusteellinen urapolkumalli tarjoaa kattavat mahdollisuudet uuden oppimiseen ja uralla kehittymiseen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. 

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Hae tehtävää viimeistään 14.6.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti  Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.