Planning Order and Deliver Specialist, Polestar
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021
Etsimme Polestarille järjestelmällistä ja proaktiivista henkilöä työskentelemään myynnin tilausten ja toimitusten parissa. Polestar on ollut Volvon kilpa-autokumppani jo vuodesta 1996 ja nyt he ovat tuomassa urheilullisia sähköautojaan Suomeen! Tässä tehtävässä et kuitenkaan tarvitse aiempaa autoalan kokemusta vaan tärkeintä on kyky oppia nopeasti uutta ja sopeutua muutoksiin. Haethan paikkaa heti, sillä etenemme haussa heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
KUVAUS
Tehtävässä työskentelet merkityksellisessä roolissa Polestar-brändin myynnin tukena. Vastuullasi on myynnin tukemisen lisäksi myös tilausketjujen koordinointi. Menestyäksesi roolissa et pelkää tarttua luuriin vaan olet asiakaspalveluhenkinen persoona, joka haluaa päästä yhdistämään autot ja ihmiset. Työpäiväsi koostuvat autojen listaamisesta järjestelmään, asiakkaiden kontaktoinnista, kauppasopimusten täyttämisestä sekä tilausten viemisestä loppuun asti järjestelmässä. Etsimme tehtävään järjestelmällistä ja rauhallista henkilöä, jolla on erinomainen tietojärjestelmäosaaminen ja tehokas työote.

Tarjoamme


* Hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen
* Monipuoliset tehtävät globaalin teknologiayrityksen etulinjassa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Myynnin tukeminen ja tilausketjun koordinointi
* Yhteydenpito asiakkaiden kanssa
* Kauppasopimusten täyttäminen ja tilausten vieminen järjestelmään
* Autoluovutusten koordinointi
* Maksuliikenteen kontrollointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
* Hyvät tietotekniset taidot erityisesti Excel
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä toimistotyössä katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Järjestelmällinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Proaktiivinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 4 kk
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Polestar on ruotsin moottoriradoilla syntynyt ja vuonna 2017 toimintansa aloittanut, Volvo Carsin ja Geely Holdingin perustama itsenäinen urheilullisten sähköautojen merkki. Polestarin pääkonttori sijaitsee Ruotsin Göteborgissa ja autojen valmistus tapahtuu Kiinassa. Polestar toimii tällä hetkellä seitsemällä Euroopan markkinalla ja vuonna 2021 mukaan liittyvät Suomi, Tanska ja Itävalta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461791
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa