Planner
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haemme Audience Planning tiimiin Planneria

Vastuullasi on TV- ja radio- ja videokampanjoiden suunnittelua mediatoimistoille ja suora-asiakkaille, sekä Sanoman omille brändeille. Työ pitää sisällään kampanjan suunnittelun, ei spotin sisällön suunnittelua tai toteutusta. Alkuun tehtävä tulee painottumaan radio-suunnitteluun. Tehtävä edellyttää sinulta osaamista radiokampanjoiden suunnittelusta. Ymmärrät kampanjaprosessien logiikan aina suunnittelusta jälkiseurantaan asti. Viihdyt saadessasi tehdä yhteistyötä mediatoimistojen, suora-asiakkaiden ja myynnin kanssa. Olet vastuuntuntoinen, aloitteellinen ja sinulla on kehittävä ja ongelmanratkaisukeskeinen ote työhösi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, et häkelly haasteiden edessä, ja tiimipelaajana olet erinomainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Suomen parhaiden TV- ja radio- ja videobrändien, ketterimpien suunnittelutyökalujen ja iloisten työkavereiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.
Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.1.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa
sanna.turunen@sanoma.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot