(Poistunut julkaisusta)

Planerare, Svenska bildningstjänster
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Beskrivning av jobbet: Är du intresserad av att arbeta som planerare i Svenska bildningstjänster?

Planerare på Svenska bildningstjänsters förvaltning har mångsidiga arbetsuppgifter inom resultatenhetens olika verksamhetsområden. Planeraren kommer att arbeta med ärenden som bl.a. gällande läroplaner och kompetensutveckling. Hen utvecklar anvisningar och gemensamma dokument samt bereder beslut och nämndeärenden. Resultatenheten har olika projekt på gång, kring vilka planeraren kommer att ha en roll i koordinering, uppföljning och rapportering. Preciserade arbetsuppgifterna definieras tillsammans med kollegerna inom teamet vård, fostran och lärande.

Planerarens uppgifter förutsätter ett självständigt grepp i arbetet. Hen samarbetar nära med kollegor inom den egna förvaltningen samt med skolor och daghem. Hen har också regelbundet kontakt med andra enheter inom staden och utomstående aktörer.
Vi söker dig som är utvecklingsinriktad, har social kompetens och trivs i en dynamisk miljö. Du ska även ha en förståelse för hur en offentlig förvaltning fungerar och du är inte rädd för rutinuppgifter.

Arbetsplats: Svenska bildningstjänster, Kamrersvägen 3 B.

Arbetstid: 36 h 45 min / vecka

Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Behörighetskrav: Lämplig högre högskoleexamen.

Vi förutsätter:

- utmärkta muntliga och skriftliga färdigheter i svenska
- goda muntliga och skriftliga färdigheter i finska
- ansvarsmedvetenhet och samarbetsförmåga
- initiativ- och bedömningsförmåga
- erfarenhet av arbetsuppgifter med pedagogisk utveckling
- intresse för resultatenhetens olika verksamhetsområden
- flexibilitet


Vi värdesätter:

- goda muntliga och skriftliga färdigheter i engelska

Svenska bildningstjänster utvecklar och utvärderar den svenskspråkiga småbarnspedagogiken, förskoleundervisningen, grundläggande utbildningen, gymnasieutbildningen, ungdomsverksamheten, Esbo Arbis och kulturverksamheten i Esbo. Vi erbjuder våra arbetstagare intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter i en mångprofessionell och positiv arbetsgemenskap.