(Poistunut julkaisusta)

Plaanoautonkuljettaja Oro Urakointi Oy:lle
Gometan Oy | Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Oro Urakointi on luotettava ja kokenut kumppani erilaisissa rakennus- ja korjausprojekteissa. Parhaiten yritys tunnetaan monipuolisesta lattiaosaamisesta niin liike-, teollisuus-, kuin asuntorakentamisessa. Yhtiön arvoja ovat työturvallisuus ja laatu. Oro Urakointi työllistää noin 50 ammattilaista ja heidän toimitilansa sijaitsevat Jyväskylän Seppälässä.

Etsimme nyt Oro Urakoinnille PLAANOAUTONKULJETTAJAA kesäkaudelle Jyväskylään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tässä työtehtävässä toimit pääsääntöisesti plaanopumppausauton kuljettajana, mutta osallistut työssäsi myös lattiatöihin. Lisätietoa plaanotyöstä saat osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=6KEQwxir2O4

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi logistiikka- tai rakennusalalta. Hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta työotetta. Sinulta tulee löytyä tarvittavat ajokortit ja eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus kuljetusalan työtehtävistä.

Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta joskus työpäivät voivat venyä ja työ voi sisältää myös ajoittain reissutyötä, joten joustavuus on edellytys tässä työtehtävässä menestymiseen.

Mikäli olet etsimämme ammattilainen, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika sulkeutuu 29.3.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 0443346315, emmi.leppanen@go-on.fi.