(Poistunut julkaisusta)

Pk-seutu / Tarjoilijoita kesätöihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme myyntihenkisiä ja positiivisia tarjoilijoita kesän sesonkiin Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Ravintolan ruoka koostuu laadukkaista sushiannoksista ja salaateista. Lisäksi kesällä ravintola avaa terassin. Työaika on pääsääntöisesti 12-22 välillä.

Työtehtäviisi kuuluvat tarjoilu, myyntitehtävät, siisteydestä huolehtiminen ja muut asiakaspalvelutehtävät. Työ alkaa joustavasti kevään aikana sopimuksen mukaan (mielellään toukokuussa) ja työ jatkuu sesongin loppuun syyskuuhun saakka sopimuksen mukaan. Kesän jälkeen voi jatkaa osa-aikaisena toki oman käytettävyyden mukaan. Tarjolla on tunteja kesäksi ainakin 90h / 3 vko.

Työssä menestymiseen vaaditaan positiivista asennetta ja sitoutuneisuutta. Toivomme, että hakijalla olisi myös aiempaa kokemusta ravintolatöistä. iso etu. Sinulla on myös hymy herkässä, hygieniapassi ja anniskelupassista on iso etu. Aiempaa kokemusta sushiruoista ei tarvitse kuitenkaan olla, koska työhön, tuotteisiin ja toimintatapoihin perehdytetään.

Työssä menestymisen takaamiseksi sinulle annetaan kattava perehdytys ja mukavat työkaverit.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro osaamisestasi sekä minkälaisella aikataululla voisit aloittaa, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti. Lisätietoa Henkilöstökoordinaattorilta mari.uusluoto@workpower.fi