PK-seutu / Taloushallinnon osaajien pooli
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Kiinnostaisiko sinua erilaiset taloushallinnon tehtävät asiakasyrityksissämme? Haluaisitko olla mukana taloushallinnon hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt taloushallinnon pooliimme osaajia – voit olla kirjanpitäjä, palkanlaskija, controller, taloushallinnon assistentti yms., tärkeintä on, että olet valmis lähtemään kanssamme yhteiselle matkalle kohti uusia mahdollisuuksia!

Mitä siis odotamme sinulta? Lähetä meille hakemuksesi järjestelmämme kautta viimeistään 4.3.2018 mennessä. Liitä hakemukseesi CV:si ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa.

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen prosessit ovat nopeampia, seuraava vaihe on asiakkaan luona pidettävä haastattelu.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen? Poolissamme on myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si järjestelmämme kautta siis viimeistään 4.3.2018 mennessä, kutsumme soveltuvimpia haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hr koordinaattori, WorkPower 360° tiimi, Jenni Kempas, jenni.kempas@workpower.fi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1098099
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 4.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa