PK-seutu Kattotyöntekijä / Pintamaalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Oletko sinä etsimämme pintamaalari jolla sujuu kattotyöt? Haemme asiakkasyrityksellemme  pikaisella aikataululla kattotyöntekijää pääkaupunkiseudun alueelle. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa kattojen pesu ja pintamaalaus. Työpaikat sijaitsee Pk-seudulla sekä kehyskunnissa.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme  myös reipasta ja motivoitunutta tekijää, joka on kykenevä työskentelemään korkeissa paikoissa. Aiempi kokemus tai koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta. 


Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1142517
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa