(Poistunut julkaisusta)

PK-seutu Kattotyöntekijä / Pintamaalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Oletko sinä etsimämme pintamaalari jolla sujuu kattotyöt? Haemme asiakkasyrityksellemme  pikaisella aikataululla kattotyöntekijää pääkaupunkiseudun alueelle. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa kattojen pesu ja pintamaalaus. Työpaikat sijaitsee Pk-seudulla sekä kehyskunnissa.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme  myös reipasta ja motivoitunutta tekijää, joka on kykenevä työskentelemään korkeissa paikoissa. Aiempi kokemus tai koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta. 


Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi