(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä
Tmi Timo Junttila

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme Kallentorin ja Halkokarin Kotipizzaan reipasta, iloista ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työhön, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi! Tärkeintä on hyvä asenne!

Töitä on tarjolla vähintään kaksi vuoroa viikossa, mahdollisuuksien mukaan myös paljon enemmänkin. Työ painottuu iltaan ja viikonloppuun.Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävän palkka on TES mukainen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja on luonteeltaan keikkaluontoinen, toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme sinulta:

• täysi-ikäisyyttä

• hygieniapassia

• ajokorttia

• suomen kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Anniskelupassi

• Alan kokemus

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.