(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä
Kotipizza Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Kotipizza Oyj on Pohjoismaiden suurin pizzaravintolaketju. Kotipizza on osa Kotipizza Group -konsernia ja se harjoittaa pizza-alan franchising-toimintaa Suomessa.

Etsimme nyt osa- tai kokoaikaisia PIZZERIATYÖNTEKIJÖITÄ Vaasan kotipizzoihin.
Pizzeriatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. pizzan valmistaminen, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, ravintolan siisteydestä huolehtiminen sekä tuotteiden kotiinkuljetukset.

Odotamme sinulta valmiutta työskennellä itsenäisesti niin aamu- kuin iltavuoroissakin viikon jokaisena päivänä. Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys, reipas asenne ja halu oppia uutta ovat valttia. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta, on se vain plussaa!

Lisäksi edellytämme työnhakijoilta:
– täysi-ikäisyyttä
– B-ajokorttia
– sujuvaa suomen- ruotsin- ja englannin kielen taitoa
– hygieniapassia ja anniskelupassia

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työpaikan, jossa saat loistavan mahdollisuuden oppia alan konkariksi, sekä tietenkin kivat työkaverit. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Työtunteja on tarjolla oman käytettävyytesi mukaan.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Vaasan toimistollamme. Haastattelut aloitamme heti.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Vaasa on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!