Pizzeriatyöntekijä Suvilahden Kotipizzaan
Barona Horeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reipasta, omatoimista ja positiivista henkilöä/henkilöitä pitkäaikaiseen työhön. Sinun tulisi pystyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua kassalla sekä puhelimitse sekä pizzojen paistoa.

Aiempi kokemusta ravintolatyöstä ja/tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin, aamu- ja ilta-aikaan. Palkkaus on TES:sin mukainen.

Edellytämme; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, ajokorttia, suomen kielen taitoa sekä ruotsin kielen taitoa sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Käsittelemme hakemuksia heti, joten hae tehtävään pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot