(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Seinäjoki
Go On Seinäjoki / Hyllykallion Kotipizza

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Etsimme Hyllykallion Kotipizzalle pizzeriatyöntekijää.

Pizzeriatyöntekijän työtehtäviin kuuluu pizzan leipomisen lisäksi asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

Haemme työntekijöitä, jotka kykenevät itsenäiseen työhön ja pystyvät työskentelemään aamu- ja/tai iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta tai olet innokas oppimaan uutta ja asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan, tämä paikka on juuri sinua varten!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, loistavan mahdollisuuden oppia alan konkariksi sekä kivat työkaverit.

Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana! Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Sinulla on mahdollisuus suorittaa ensimmäinen haastattelukierros videohaastatteluna.

Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!