(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Rax PizzaBuffet Kuopio
Rax Buffet Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Etsimme nyt RAX PizzaBuffet Kuopion ravintolaan PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ!

Oletko reipas ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä tositoimiin? Kuvailisitko itseäsi aktiiviseksi ikiliikkujaksi, joka viihtyy vilinän ja vilskeen keskellä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme pizzeriatyöntekijä Kuopion Rax PizzaBuffetiin!

Menestyksen avaimet:

Erinomaisen ravintolatyöntekijän pääraaka-aine on vahva "kyllä onnistuu"-asenne terästettynä asiakaspalveluhenkisyydellä sekä näyttämisen halulla. Kun seokseen lisää muutaman kauhallisen energisyyttä sekä positiivista asennetta, alkaa olla jo valmista.

Salainen ainesosa, Rax Factor-asenne, viimeistelee seoksen ja takaa timantinkovan tekijän, joka ei murru kovassakaan paineessa. Perehdytämme ja opetamme työhön eikä aiempaa kokemusta välttämättä vaadita. Anniskelupassi, hygieniapassi ja alan aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Rax Buffetin työntekijänä pääset tekemään ravintola-alan eri tehtäviä monipuolisesti. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, pitsojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen. Meillä saat erinomaista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään.

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan ja haastavan, mutta palkitsevan työn, jossa aika ajoin työskennellään myös yksin vuorossa ja silloin vastuunottaminen korostuu. Tämän lisäksi pääset Restelin erinomaisten ja kattavien henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 asti, sopimustuntimääräsi ollessa keskimäärin joko 30h-63/3vko riippuen haluatko työn opintojen oheen vai kokoaikaisemman työn. Työvuorot sijoittuvat toimipaikan aukioloaikojen mukaisesti. Työ sisältää välillä yksin työskentelyä.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi viimeistään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.