(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Rax Pizzabuffet Joensuu
Restel ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsitkö osa-aikaista työtä ravintola-alalta? Oletko reipas sekä vastuuntuntoinen tyyppi ja nautit monipuolisista haasteista? Kuvailisitko itseäsi aktiiviseksi ikiliikkujaksi, joka viihtyy vilinän ja vilskeen keskellä?

Haemme nyt Rax PizzaBuffet Joensuun ravintolaan keikkaluontoiseen työhön PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ!

Menestyksen avaimet:

Erinomaisen ravintolatyöntekijän pääraaka-aine on vahva "kyllä onnistuu"-asenne terästettynä asiakaspalveluhenkisyydellä sekä näyttämisen halulla. Kun seokseen lisää muutaman kauhallisen energisyyttä sekä positiivista asennetta, alkaa olla jo valmista. Hyppysellinen kokemusta ravintola-alalta maustaa keitoksen mukavasti, ja eduksi katsomme keittiöosaamisen. Salainen ainesosa, Rax Factor-asenne, viimeistelee seoksen ja takaa timantinkovan tekijän, joka ei murru kovassakaan paineessa.

Perehdytämme ja opetamme työhön eikä aiempaa kokemusta välttämättä vaadita, mutta alan aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksi.

Edellytämme tässä tehtävässä täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia ja anniskelupassia sekä salmonellatodistus on esitettävä ennen työn alkua.

Vastuualueesi:

Rax Buffetin työntekijänä pääset tekemään ravintola-alan eri tehtäviä monipuolisesti. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, pitzojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen. Meillä saat erinomaista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan ja haastavan, mutta palkitsevan työn, jossa aika ajoin työskennellään myös yksin vuorossa ja silloin vastuun ottaminen korostuu. Etsimme työntekijää, joka tekee työvuoroja asiakkaan tarpeen mukaisesti: työvuoroja voi olla esimerkiksi 1-5 vuoroa/vko, asiakkaan tarpeen ja oman käytettävyytesi mukaan. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa ilta- ja viikonloppuaikoihin, joten työ sopii erinomaisesti myös esim. opiskelijalle. Työnantajana toimii Barona. Palkkaus on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi viimeistään 29.10.2020 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronan henkilöstökonsultilta, Johanna Karjuselta, numerosta 050 327 0848 (ma-pe klo 9-15).

Lue lisää RAX:ista työpaikkana ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.