(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä RAX Buffet, Tampere
Rax Buffet Hämeenkatu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Oletko reipas ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä tositoimiin?
Kuvailisitko itseäsi aktiiviseksi ikiliikkujaksi, joka viihtyy vilinän ja vilskeen keskellä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt Rax Buffet Pirkanmaan ravintoloihin kahta PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ.

Menestyksen avaimet:

Erinomaisen ravintolatyöntekijän pääraaka-aine on vahva "kyllä onnistuu"-asenne terästettynä asiakaspalveluhenkisyydellä sekä näyttämisen halulla. Kun seokseen lisää muutaman kauhallisen energisyyttä sekä positiivista asennetta, alkaa olla jo valmista. Hyppysellinen kokemusta ravintola-alalta maustaa keitoksen mukavasti, ja eritoten arvostamme keittiöosaamista. Salainen ainesosa, Rax Factor-asenne, viimeistelee seoksen ja takaa timantinkovan tekijän, joka ei murru kovassakaan paineessa.

Perehdytämme ja opetamme työhön eikä aiempaa kokemusta välttämättä vaadita. Anniskelupassi, hygieniapassi ja alan aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksi.

Edellytämme tässä tehtävässä täysi-ikäisyyttä.

Vastuualueesi:

Rax Buffetin työntekijänä pääset tekemään monipuolisesti ravintola-alan eri tehtäviä Tampereen eri toimipisteissä. Alueeseen kuuluu myös Ideaparkin RAX, joten varmistathan mahdollisen kulkemisen myös sinne. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, pitsojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen. Meillä saat erinomaista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan ja haastavan, mutta palkitsevan työn, jossa aika ajoin työskennellään myös yksin vuorossa ja silloin vastuunottaminen korostuu. Tämän lisäksi pääset Restelin erinomaisten ja kattavien henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Tulet työllistymään RAXin kirjoille toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, jossa vähimmäistuntimääräsi tulee olemaan 45h/3vko tai 30h/3vko.

Kiinnostuitko?

Barona toimii yhteystyökumppanina rekrytoinnissa. Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää RAXista työpaikkana täältä ja kurkkaa RAXissa työskentelevien vlogit!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Vuorotyö