(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Rax Buffet, Rovaniemi
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haluatko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä? Oletko toimelias tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista, eikä pelkää tarttua tuumasta toimeen? Haluatko päästä aidosti vaikuttamaan omalla toiminnallasi asiakkaan palvelukokemukseen? Mikäli vastasit johonkin näistä kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä etsimme nyt Rax Buffet Rovaniemeen

PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ

Menestyksen avaimet:

Meillä menestyvillä henkilöillä on erityistä Rax Factorya: joustavaa asennetta työntekoon, paineensietokykyä, pilkettä silmäkulmassa ja jo äidinmaidossa saatua Kyllä onnistuu -asennetta! Pizzeriatyöntekijän tehtävässä menestyäksesi, ravintola- tai palvelualan kokemus katsotaan eduksi, lisäksi arvostamme keittiökokemusta. Muodollista pätevyyttä enemmän arvostamme kuitenkin, raudanlujaa asennetta ja tarttuvaa energisyyttä.

Perehdytämme ja opetamme työhön eikä aiempaa kokemusta välttämättä vaadita. Anniskelupassi, hygieniapassi ja alan aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle haastavaa ja palkitsevaa työtä huikean työporukan kanssa. Tehtävässä saat mahdollisuuden oppia laajemmin ravintolan eri tehtäviä sekä hankit hyviä taitoja tulevaisuuttasi varten. Lisäksi pakettiin sisältyy Suomen johtaviin kuuluvan ravintola-alan toimijan erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on muodoltaan tarvittaessa töihin kutsuttava eli keikkasopimus. Työaika vaihtelee toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Rax Buffet Rovaniemi on auki seuraavasti: ma-la 11-20 ja su 12-20. Toivomme hakijoilta mahdollisuutta pystyä tekemään töitä vaihtelevasti aukioloaikojen mukaisesti. Perehdytyksen ja töiden toivottu aloituspäivä on mahdollisimman pian, mutta tämä on sovittavissa.

Vastuualueesi:

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työt kassatyöskentelystä keittiötehtäviin sekä ravintolasalin siisteydestä huolehtimiseen. Työnkuvaasi kuuluu ruokien, pizzoista ja salaatteihin valmistaminen. Muistathan, että sinut perehdytetään hyvin näihin työtehtäviin.

Työvuorossa tehtäväsi on, esimerkin omaisesti, pitää huolta asiakkaidesi tyytyväisyydestä sekä tiimisi ystävällisestä palvelualttiudesta. Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa tuoretta ja hyvää ruokaa ja ravintola on kutsuva ja siisti. Työ sisältää paljon yksinoloa, joten sinun tulisi olla kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana http://www.rax.fi/toihin-raxiin ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

__Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä _https://insights.barona.fi/reste_l