(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Pizza Rax Joensuu
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Oletko reipas sekä vastuuntuntoinen tyyppi ja nautit monipuolisista haasteista? Kuvailisitko itseäsi aktiiviseksi ikiliikkujaksi, joka viihtyy vilinän ja vilskeen keskellä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt Rax Buffet Joensuun ravintolaan PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ.

Menestyksen avaimet:

Erinomaisen ravintolatyöntekijän pääraaka-aine on vahva "kyllä onnistuu"-asenne terästettynä asiakaspalveluhenkisyydellä sekä näyttämisen halulla. Kun seokseen lisää muutaman kauhallisen energisyyttä sekä positiivista asennetta, alkaa olla jo valmista. Hyppysellinen kokemusta ravintola-alalta maustaa keitoksen mukavasti, ja eduksi katsomme keittiöosaamisen. Salainen ainesosa, Rax Factor-asenne, viimeistelee seoksen ja takaa timantinkovan tekijän, joka ei murru kovassakaan paineessa.

Perehdytämme ja opetamme työhön eikä aiempaa kokemusta välttämättä vaadita, mutta alan aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksi.

Edellytämme tässä tehtävässä täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia ja anniskelupassia.

Vastuualueesi:

Rax Buffetin työntekijänä pääset tekemään ravintola-alan eri tehtäviä monipuolisesti. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, pitsojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen. Meillä saat erinomaista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan ja haastavan, mutta palkitsevan työn, jossa aika ajoin työskennellään myös yksin vuorossa ja silloin vastuun ottaminen korostuu. Tämän lisäksi pääset Restelin erinomaisten ja kattavien henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Etsimme työntekijää, jolla työtunnit ovat min. 63h/3vkoa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa ilta- ja viikonloppuaikoihin, joten työ sopii erinomaisesti myös esim. opiskelijalle. Palkkaus on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukainen ja työsopimus solmitaan Restelin kanssa.

Kiinnostuitko?

Barona toimii yhteystyökumppanina rekrytoinnissa. Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi viimeistään 22.12.2019 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronan henkilöstökonsultilta, Johanna Karjuselta, numerosta 050 327 0848 (ma-pe klo 9-15).

Lue lisää RAX:ista työpaikkana http://www.rax.fi/toihin-raxiin ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel