(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Mikkelin Kotipizzaan
MO Tervo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Reippaita ja iloisia pizzeriatyöntekijöitä etsinnässä määräaikaisiin työsuhteisiin ja keikkatyöhön Mikkelin Kotipizzaan.

Etsimme Kotipizzaan Mikkeliin positiivisia tekijöitä, jotka omaavat myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse, salinsiisteydestä huolehtiminen, keittiön esivalmistelut ja muut ravintolan tehtävät.

Periaate on se, että jokainen osaa ja haluaa pystyä kaikkeen! Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, B-ajokorttia sekä myös anniskelupassi on plussaa. Työn aloitus heti tai sopimukseen mukaan. Palkkaus TES:in mukaan. Työ on 2- vuorotyötä, ja vuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle.

Omaatko positiivisen mielen, ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille:

• Hygieniapassi

• "Onnistuu"-asenne

Eduksi luettavat asiat:

• Anniskelupassi tai valmius suorittaa anniskelupassi työn alettua, B-ajokortti