(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Lapua
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Etsimme Lapuan Kotipizzaan PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Pizzeriatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. pizzan sekä muiden annosten valmistaminen, asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta tai kokemusta ravintola-alalta työskentelystä. Odotamme valmiutta työskennellä itsenäisesti niin aamu- kuin iltavuoroissakin viikon jokaisena päivänä. Työt painottuvat kuitenkin enemmän viikonlopuille ja siksi tämä työ sopiikin hyvin opiskelijalle. Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys, reipas asenne sekä halu oppia uutta ovat valttia!

Lisäksi edellytämme työnhakijoilta:

 – Täysi-ikäisyyttä

 – Sujuvaa suomen kielen taitoa

 – Hygieniapassia

 

 Tarjoamme sinulle:

 – Vakituisen, osa-aikaisen työsuhteen

 – Työtunteja noin 60h / 3vko tai oman käytettävyyden mukaan

 – MaRaVa-työehtosopimuksen mukaisen palkan

 – Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

 – Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

 – Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työpaikan, jossa saat loistavan mahdollisuuden oppia alan osaajaksi, sekä tietenkin kivat työkaverit. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi.