(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Kruunuhaan Kotipizzaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme asiakkaallemme iloista, asiakaspalveluhenkistä, ja pizzantekotaitoista henkilöä keikkaluontoiseen työhön. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta torstait ja perjantait ovat päiviä, joihin tulee voida sitoutua vakituisemmin.

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Ennen työsuhteen aloitusta sinulla tulee olla esittää hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.

Omaatko positiivisen asenteen, reippaan työotteen myös paineen alla, sekä pizzajauhopeukalon? Mikäli vastasit kyllä, jätä CV ja hakemuksesi oheisen linkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!