(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Kotipizzaan Kaarinaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan.

Haemmekin nyt iloisia ja motivoituneita asiakaspalvelun supersankareita Kaarinan Kotipizzaan.

Tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia. Työtehtäviin kuuluu ravintolan asiakaspalvelu, ruoan valmistusta ja huolehdit ravintolan siisteydestä. Yhdessä tekemisen iloa arvostetaan ! Aikaisempi työkokemus ravintola-alalta, asiakaspalvelusta tai vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävään saa kuitenkin asiaan kuuluvan koulutuksen, joka antaa sinulle upean mahdollisuuden loistaa työtehtävässäsi.

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesta pidempiin määräaikaisiin sopimuksiin.

Edellytykset työnsaannille:

  • iloinen ja oma-aloitteinen asenne
  • halu oppia uutta
  • sinun ei tarvitse olla valmis timantti - luotamme siihen, että reippaalla asenteella ja positiivisella mielellä pääsee tehtävässä pitkälle.

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan:

  • hygieniapassi
  • anniskelupassi
  • negatiivinen salmonellatodistus

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan!