(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Törnäväntie
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Etsimme Törnäväntien Kotipizzalle kahta PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ kesäksi 2019.

Pizzeriatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu pizzan sekä muiden annosten valmistaminen, asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

Odotamme sinulta valmiutta työskennellä itsenäisesti niin aamu- kuin iltavuoroissakin viikon jokaisena päivänä. Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys, reipas asenne ja halu oppia uutta ovat valttia. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta, on se vain plussaa!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan kesätyöpaikan, jossa saat loistavan mahdollisuuden oppia alan osaajaksi, sekä tietenkin kivat työkaverit. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Työtunteja on tarjolla n. 90 h/ 3 vko.

Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!

Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.