(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Suvilahti
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Etsimme Suvilahden Kotipizzalle osa-aikaista PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Pizzeriatyöntekijän työtehtäviin kuuluu pizzan leipomisen lisäksi asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

Odotamme sinulta valmiutta työskennellä itsenäisesti niin aamu- kuin iltavuoroissakin viikon jokaisena päivänä. Mikäli asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan suomeksi ja ruotsiksi, ja sinulla on aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta tai olet innokas oppimaan uutta, tämä paikka on juuri sinua varten! Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä sekä työsuhteen alkaessa hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, loistavan mahdollisuuden oppia alan konkariksi sekä kivat työkaverit. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Vaasan toimistollamme! Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Työsuhde solmitaan Go On Vaasan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vaasan HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786 / cici.maki-hakola@go-on.fi.