(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Suvilahti
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Etsimme Suvilahden Kotipizzalle osa-aikaista PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Pizzeriatyöntekijän työtehtäviin kuuluu pizzan leipomisen lisäksi asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

Haemme työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työhön, sillä työvuoroissa työskennellään yksin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopuille. Tämä työ sopii hyvin opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle.

Mikäli asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan suomeksi ja ruotsiksi, ja sinulla on aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta tai olet innokas oppimaan uutta, tämä paikka on juuri sinua varten! Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä sekä työsuhteen alkaessa hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, loistavan mahdollisuuden oppia alan konkariksi sekä kivat työkaverit. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Vaasan toimistollamme!

Työsuhde solmitaan Go On Vaasan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vaasan HR-asiantuntija Anita Koskinen, 040 182 668, anita.koskinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.