(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Ruukintie
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Etsimme Ruukintien Kotipizzaan PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

 

Pizzeriatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. pizzan sekä muiden annosten valmistaminen, asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

 

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta tai ravintola-alalta. Odotamme valmiutta työskennellä itsenäisesti niin aamu- kuin iltavuoroissakin viikon jokaisena päivänä. Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys, reipas asenne sekä halu oppia uutta ovat valttia!

 

Lisäksi edellytämme työnhakijoilta:

 

- Täysi-ikäisyyttä

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Hygieniapassia

 

Tarjoamme sinulle:

 

- Vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen

- MaRaVa-työehtosopimuksen mukaisen palkan

- Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

- Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

- Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työpaikan, jossa saat loistavan mahdollisuuden oppia alan osaajaksi, sekä tietenkin kivat työkaverit. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

 

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

 

Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Terhi Pölönen, puh. 040 734 3195, terhi.polonen@go-on.fi.