(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Kerava
Kotipizza Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme asiakkaallemme Keravan Kotipizzaan reipasta ja iloista asiakaspalvelijaa

Etsimme Kotipizzaan Keravalle positiivista henkilöä, joka omaa myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu muun muassa pizzan paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse ja muut esivalmistelu ja- päivittäistyöt. Pizzojen kuljetukset kuuluvat myös työnkuvaasi. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Työ on osa-aikainen. Työ painottuu viikonlopuille, jota voikin tehdä hyvin esimerkiksi opiskelun oheen.

Olethan joustava ja valmis ammentamaan itsellesi uutta tietoa ravintola-alasta? Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, B-ajokorttia sekä myös anniskelupassi on plussaa. Työ alkaa elokuussa. Palkkaus TES:in mukaan. Työ on 2- vuorotyötä, ja vuorot sijoittuvat pääasiassa viikonlopuille.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus viivyttelemättä meille ansioluettelon kera linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia heti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.