(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Hyvinkää
Kotipizza Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Reipas ja iloinen asiakaspalvelija haussa pitkäaikaiseen työhön Hyvinkään Kotipizzaan.

Etsimme Kotipizzaan Hyvinkäälle positiivista henkilöä, joka omaa myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse,kotiinkuljetuksia sekä muut päivittäistyö. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Töitä on tarjolla kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Kerro miten olet käytettävissä ja räätälöidään sinulle sopiva työsopimus.

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, salmonellatodistus, B-ajokorttia ja plussaa on anniskelupassi. Työn aloitus heti tai sopimukseen mukaan. Palkkaus TES:in mukaan.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.