(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Hyvinkää
Kotipizza Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme asiakkaallemme Hyvinkään Kotipizzaan reipasta ja iloista asiakaspalvelijaa

Etsimme Kotipizzaan Hyvinkäälle positiivista henkilöä, joka omaa myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu muun muassa pizzan paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse ja muut esivalmistelu ja- päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Töitä on tarjolla 60-90h/3 viikossa.

Olethan joustava ja valmis ammentamaan itsellesi uutta tietoa ravintola-alasta? Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, B-ajokorttia sekä myös anniskelupassi on plussaa. Työ alkaa elokuussa. Palkkaus TES:in mukaan. Työ on 2- vuorotyötä.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus viivyttelemättä meille ansioluettelon kera linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia heti. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.