(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Hyllykallio
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020
Etsimme Hyllykallion Kotipizzalle PIZZERIATYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2020!

Pizzeriatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. pizzan sekä muiden annosten valmistaminen, asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys, reipas asenne sekä halu oppia uutta ovat valttia. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta, on se vain plussaa!

Lisäksi edellytämme työnhakijoilta:
– täysi-ikäisyyttä
– B-ajokorttia
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– hygieniapassia, anniskelupassi katsotaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työpaikan, jossa saat loistavan mahdollisuuden oppia alan osaajaksi, sekä tietenkin kivat työkaverit. Työhön saat myös kattavan perehdytyksen. Työsuhde voi olla oman tilanteesi mukaan koko- tai osa-aikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan jo kevään aikana. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös syksyllä, esimerkiksi opintojen ohessa!

Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme! Hakemuksesi voit jättää järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.