(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Hyllykallio
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Etsimme Hyllykallion Kotipizzalle PIZZERIATYÖNTEKIJÖITÄ toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.

Pizzeriatyöntekijän työtehtäviin kuuluu pizzan leipomisen lisäksi asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

Haemme työntekijöitä, jotka kykenevät itsenäiseen työhön ja pystyvät työskentelemään aamu- ja/tai iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa- tai kokoaikaista.

Mikäli asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan, ja sinulla on aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta tai olet innokas oppimaan uutta, tämä paikka on juuri sinua varten! Edellytämme sinulta hygieniapassia, ja anniskelupassin katsomme eduksesi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, loistavan mahdollisuuden oppia alan konkariksi sekä kivat työkaverit. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!

Vakituinen työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.