Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Hennala
Kotipizza Hennala

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reipasta, iloista ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työhön. Pizzeriatyöntekijän työnkuva painottuu pääsääntöisesti pizzojen valmistukseen keittiön puolella. Lisäksi työ voi sisältää asiakaspalvelua sekä muita ravintolan tehtäviä. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen! Sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Aiempi kokemus keittiötyöskentelystä on toki eduksi tehtävässä, mutta ei hätää, jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan myös toki eduksesi!

Tehtävässä tunteja on tarjolla kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti tilanteesi mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus tehtävässä on TES:n mukainen. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa sekä negatiivista salmonellatodistusta. Ei hätää, jos sinulta ei löydy vielä hygieniapassia tai salmonellatodistusta, ehdit suorittamaan ne vielä prosessin aikana.

Lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot