(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Bauhaus Raisio
Kotipizza Raisio Bauhaus/Kurina Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Haemme nyt iloisia ja motivoituneita asiakaspalvelun supersankareita Raision Bauhausin yhteydessä sijaitsevaan Kotipizzaan.

Ravintolan tuotevalikoimaan kuuluu herkullisia pizzoja sekä kahvilatuotteita. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, ruoan valmistusta ja ravintolan siisteydestä huolehtimista. Aikaisempi työkokemus ravintola-alalta, asiakaspalvelusta tai vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtävään saa asiaan kuuluvan koulutuksen, joka antaa sinulle upean mahdollisuuden loistaa työtehtävässäsi. Tärkeintä on oikea asenne ja toivomme löytävämme henkilöitä tiimimme, joiden kanssa töiden teko on hauskaa!

Työskentelyajat sijoittuvat arkisin klo 9-20, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18 välisille ajoille. Toivomme joustavuutta vuorojen ajankohtien suhteen.

Edellytykset työnsaannille:

  • iloinen ja oma-aloitteinen asenne
  • halu oppia uutta
  • sinun ei tarvitse olla valmis timantti - luotamme siihen, että reippaalla asenteella ja positiivisella mielellä pääsee tehtävässä pitkälle.

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan:

  • hygieniapassi
  • anniskelupassi
  • negatiivinen salmonellatodistus

Haemme työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin erilaisilla tuntisopimuksilla. Tarjolla on töitä isommista tuntisopimuksista aina joustavaan työhön pienellä tuntimäärällä esimerkiksi toisen työn tai opiskelujen oheen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan!