(Poistunut julkaisusta)

Pizzeriatyöntekijä Keravan Kotipizzaan
Kotipizza Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Reipas ja iloinen asiakaspalvelija haussa pitkäaikaiseen työhön Keravan Kotipizzaan.

Etsimme Kotipizzaan Keravalle positiivista henkilöä, joka omaa myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse, muut päivittäistyö. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen! Etsimme myös osa-aikaista tekijää hoitamaan kotiinkuljetuksia. Kerrothan myös jos olet kiinnostunut siitä.

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, B-ajokorttia sekä myös anniskelupassi on plussaa. Työn aloitus heti tai sopimukseen mukaan. Palkkaus TES:in mukaan. Työ on 2- vuorotyötä, ja vuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • B-Ajokortti

Eduksi luettavat asiat:

  • Anniskelupassi

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, B-Ajokortti
    Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi