(Poistunut julkaisusta)

Pizzakokki
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Nyt etsimme asiakkaallemme Rovaniemelle reipasta ja ruokaan intohimoisesti suhtautuvaa pizzakokkia. Työt alkavat heti ja kestävät pitkälle syksyyn 2019.

Mikäli omaat jo kokemusta pizzakokin tehtävistä tai sinulla on suuri halu oppia ja valmistaa loistavaa pizzaa asiakkaille niin voit olla juuri etsimämme keittiöpuolen ammattilainen.

Työtehtäväsi koostuvat taikinan ja pizzan valmistamisesta, tuotteiden esivalmisteluista, astiahuollosta ja mm. yleisen siisteyden huolehtimisesta. Työtunteja on mahdollista tehdä 90h/3vko ja kesän ajalle enemmänkin. Palkkauksesta olemme valmiita keskustelemaan.

Edellytämme sinulta
- kokin tutkintoa ja kokemusta kokin työtehtävistä
- hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia vilkkaassa työympäristössä
- kykyä työskennellä vuorossa myös yksin keittiön puolella
- intohimoa ja halua tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista pizzaa

Tarjoamme sinulle
- työtunteja 90 h/3 viikkoa ja kesän ajalle enemmänkin
- mukavan tiimin ja erittäin laadukkaan ruokatuotteen

Arvostamme
- leipurin tutkintoa ja kokemusta leipomisesta

Kiinnostuitko?

Lisätiedot: Markus Nordberg +358400926354, markus.nordberg@go-on.fi

Lähetä hakemuksesi heti ja ilmoita, milloin voisit aloittaa työt. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).