(Poistunut julkaisusta)

Pizzakokki, Seinäjoki
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2018
Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle kesäksi pizzeriatyöntekijää.
Pizzeriatyöntekijän työtehtäviin kuuluu pizzan paisto, ravintolan siisteydestä huolehtiminen, asiakaspalvelu ja kassatyöskentely.

Haemme työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työhön ja pystyy työskentelemään aamu- ja iltavuoroissa kaikkina viikon päivinä. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta pizzan leipomisesta käsin tai olet innokas oppimaan uutta ja asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan tämä paikka on juuri sinua varten!

Tarjoamme työtunteja 60h/ 3 viikossa. Työsopimus kirjoitetaan kesäkuusta elokuun loppuun saakka, mutta tässä työssä on mahdollista jatkaa pidempäänkin.

Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana! Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.