Pizzakokki Lahden Mamma Mariaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Mamma Maria - Italialaista ruokaa jo vuodesta 1995

Olemme tarjonneet Teille italialaista ruokaa isoäidin keittiöstä jo vuodesta 1995! Meille isoäidin keittiö tarkoittaa laadukasta ruokaa mahdollisimman aidoista italialaisista raaka-aineista. Lisäksi ruoan tulee olla paikan päällä valmistettua ja annokset riittävän kokoisia kaikille sopivaan hintaan. Olemme sitä mieltä, että hinta ei aina määrää laatua ja laatu ei aina tarkoita korkeaa hintaa.

Olemme kansainvälinen tiimi ja yhteistä meille on, että haluamme jokaisen, niin aikuisten kuin lastenkin viihtyvän luonamme. Unohda arkirutiinit hetkeksi, jätä huolet ja kiire! Kun tunnet olevasi meillä ystäviesi luona, on tavoitteemme saavutettu.

Työnkuva

Etsimme nyt Lahden legendaariseen Mamma Mariaan reipasta ja ammattitaitoista pizzakokkia. Sinulla on jo hieman kokemusta keittiöstä ja aikaisempi kokemus pizzojen valmistuksesta on ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan lähes täysillä tunneilla, n.30h/vk, loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden päästä osaksi yhtä Lahden ikonisimmista ravintoloista. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojan mukaan. Työ alkaa määräaikaisena henkilöstönvuokrauksena, mutta työssä on mahdollista vakinaistua asiakkaan kirjoille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pitkän uran tehnyt vakavarainen Mamma Maria on pystynyt tarjoamaan henkilöstölleen töitä lähes täysillä tunneilla koko vallitsevan pandemian ajan, joten hyppää rohkeasti mukaan tähän huipputiimiin!

Vaatimukset

Hakijoilta edellytämme alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta keittöstä. Lisäksi valitsemallamme henkilöllä tulee olla hygieniapassi sekä reipas ja iloinen asenne. Kokemus pizzojen valmistuksesta katsotaan eduksi.

Muuta

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425389
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti