Pizzakokki Helsingin keskustaan
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Nyt on pizzakokille maistuva työpaikka tarjolla!

 


Uusi PizzaBar Broo on hetkessä noussut suureen suosioon asiakkaiden keskuudessa. Hyvät raaka-aineet ovat jo pienessä ajassa tuoneet PizzaBar Broolle vankan kannattajakunnan!

----------

Etsimme asiakkaallemme innokasta pizzakokkia työskentelemään osana mukavaa tiimiä. Tehtävänäsi on pizzan paisto kiireellisessä ympäristössä, joten sinulla tulee olla aiempaa kokemusta , jotta voit hypätä heti uunin ääreen! Sinulla ei mene sormi suuhun kiireessä vaan osaat pyöräyttää montakin pizzaa samaan aikaan. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin, mutta viikonloppuvuoroja voi myös tulla tahtoessasi. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, 09:30-00.


----------

Odottamme hakijalta aikaisempaa kokemusta pizzakokin työstä sekä hygieniapassia. Koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön.


----------


Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan yhdessä Helsingin trendikkäimmissä PizzaBareissa, mukavat työkaverit sekä reilun työnjohdon!

Töitä on tarjolla 112,5h /3 viikkoa. 

Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan , max 12e/h

Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä
----------


Lisätiedot ja yhteystiedot:

Sanni Hänninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
050 4336339
sanni.hanninen@smilepalvelut.fi

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1231967
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki