(Poistunut julkaisusta)

Pitopalvelutyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsimme asiakkaallemme Kalajoelle pitopalvelutyöntekijää.

Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa yksityistilaisuuksien, kuten esimerkiksi häiden, hautajaisten ja ristiäisten tarjoiluiden valmistamista sekä itse tarjoilua.

Hakemamme henkilö on palvelualtis ja vastuuta pelkäämätön sekä monipuolinen työntekijä. Koulutukseltasi voit olla suurtalousalan tai ravintola-alan taitaja. Tärkeintä on kuitenkin kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja työskennellä kohteliaasti sekä hymyilevästi kaikissa tilanteissa. Omaat hyvät etukäteissuunnittelutaidot ja raaka-ainetuntemuksen myös erikoisruokavalioiden osalta, sekä osaat laskea tuotteiden menekin.

Tarjolla monipuolinen ja monien mahdollisuuksien työpaikka, jonka tehtävien parissa et pitkästy!

Tehtävän aloitus joustavasti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena RTK- Henkilöstöpalvelun työntekijänä tähdäten vakinaistumiseen asiakasyrityksen omille palkkalistoille.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.