(Poistunut julkaisusta)

Pitopalvelukokki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingin Malmille osa-aikaista pitopalvelukokkia.

Asiakasyrityksemme on tarjonnut luotettavaa juhlapalvelua pääkaupunkiseudulla jo yli 20 vuoden ajan. Yrityksen palveluihin kuuluu mm. perhejuhlat, muistotilaisuudet, häät, yritystilaisuudet sekä teemajuhlat.

Työssäsi valmistat monipuolisia pitopalveluruokia. Asenteesi on reipas ja ripeä ja osaat keskittyä työtehtäviisi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat erinomaisen palveluasenteen. Tarjoamme hyvän ja pienen työtiimin tueksesi. Toivomme, että omaisit aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on voimassa oleva hygieniapassi ja sen lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on ajokortti.

Työ on pääasiassa loppuviikkopainotteista (ke-la). Tuntimäärä viikkotasolla on 20 tuntia. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.