(Poistunut julkaisusta)

Pitopalvelukokki, Honkimetsän Herkku
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Honkimetsän Herkku Catering hoitaa erilaisten tilaisuuksien pitopalvelut kokonaisuudessaan. Pidät sitten tilaisuutesi kotonasi, meillä Honkimetsän Herkussa tai muissa tiloissa, hoidamme pitopalvelun missä vain. Honkimetsän Herkusta voit myös tilata yksittäisiä tuotteita ilman catering-palveluita.

Etsimme asiakkaallemme Honkimetsän Herkulle PITOPALVELUKOKKIA osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat esivalmistelut sekä tilausruokien valmistaminen suurillekin määrille erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Työt painottuvat viikonlopuille, mutta mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä arkisin myös leipomon puolella.

Edellytämme sinulta:
- Kokin koulutusta tai työkokemusta
- Ruoanlaiton perusreseptien ja -tekniikoiden hallintaa
- Hygieniapassia
- Ajokorttia

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja reipasta asennetta sekä kykyä työskennellä ajoittain hyvinkin hektisessä työympäristössä. Haluat kehittyä työssäsi ja olet innokas oppimaan myös uutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2019. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työllistymiseen. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Leppämäki, 045 256 6860 tai Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.