(Poistunut julkaisusta)

Pitkäaikaistyötön aulapalveluun Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

L&T:n mielestä työelämä olisi jo korkea aika saattaa 2020-luvulle, tasoittaa kuormitusta ja antaa tilaisuuksia työllistymiseen eritaustaisille ihmisille. Osana yritysvastuuohjelmaamme ja yhteistyössä asiakkaamme kanssa etsimme siksi nyt 

 

PITKÄAIKAISTYÖTÖNTÄ HENKILÖÄ AULAPALVELUHENKILÖKSILAPPEENRANTAAN, määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun asti. Tehtäväsi ovat hoitaa avainkirjanpitoa ja arkistointia, huolehtia oman työympäristösi siisteydestä ja avustaa henkilöstöämme juoksevien asioiden toimittamisessa. Olet aulan ystävälliset kasvot ja tärkeä tekijä siinä, millainen kuva toimipisteestä välittyy vierailijoille ja omille uusille työntekijöille. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta jos työkykysi sitä edellyttää ja muutoin olet nappivalinta tehtävään, voimme palkata sinut myös osa-aikaisesti. Työaikasi sijoittuvat kuitenkin ns. virka-aikaan, ma - pe välille 8.00 - 16.00.

 

Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta aulapalvelusta, vaan perehdytämme sinut tehtäviisi huolella alusta lähtien. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan toki eduksesi. Kaupallisen alan koulutus (esim. merkonomi) on plussaa ja hyvät IT-taidot auttavat sinut alkuun uusien järjestelmien parissa. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle sekä tiimityötaitoja. Eniten kuitenkin arvostamme aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja halua hoitaa omat tehtävät hyvin ja huolella.

 

Tarjoamme välittävän työyhteisön ja mahdollisuuden päästä takaisin työelämään mukavassa, vaihtelevassa ja sopivan kuormittavassa työssä. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Näemme oman henkilöstömme tärkeimpänä voimavaranamme ja tuemme siksi mielellämme oman osaamisen kehittämistä ja oman urapolun rakentamista sinun omien toiveidesi ja valmiuksiesi mukaan.

 

Tulisitko siis tärkeäksi osaksi meidän työyhteisöämme? Jos kolahti kohdilleen, haethan paikkaa 9.2. mennessä oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi mahdollisimman pian. Mikäli haluat jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan oheisen linkin kautta jätetyt hakemukset.