(Poistunut julkaisusta)

Pitkäaikaisiin kesätöihin Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Miltä kuulostaa kansainvälinen IT-ura Euroopan yhdessä suurimmista eSports kaupungeista?” Löytyykö sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä näppärää IT-osaamista?

Baronan Katowicen kotoisa asiakaspalvelu- ja IT-tukiyhteisö toivottaa sinut tervetulleeksi töihin Euroopan sydämeen! Haemme tiiviiseen työyhteisöömme IT-alasta kiinnostuneita työntekijöitä vakituisiin ja pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Aloitusajankohta on sovittavissa toiveidesi mukaan.

Mitä työtä meillä tehdään?

Katowicen toimistolla It-tukihenkilön työt sisältävät puhelimitse, sekä chatin, sähköpostin tai muun sähköisen kanavan kautta hoidettavia IT-tukitöitä suomalaisten asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä asiakasyrityksemme työntekijöille. Päätyökielenäsi on suomi, mutta englannin kieli on kuitenkin hyvä hallita, sillä asuthan ulkomailla, ja tämä katsotaan eduksi myös hakemuksessa.

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa ja meillä on mahdollista edetä aina haastavampiin asiantuntijarooleihin kokemuksen kasvaessa. Urapolkumallimme mahdollistaa kehittymisesi junior service desk agentista service desk expertiin asti.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Meillä työskentelee hyvin monenlaisilla taustoilla olevia ihmisiä. Olet yhtä tervetullut yhteisöömme vastavalmistuneena ensimmäistä työpaikkaansa etsivänä osaajana, kuin kokeneena ammattilaisena, joka haaveilee uusista mahdollisuuksista ulkomailla.

Jos olet tietoteknisesti näppärä, ja asiakaspalveluhenkinen, sekä ihmisläheiset ratkaisut motivoivat sinua eteenpäin, olet oikea henkilö tähän työhön. IT-taidoista on ehdottomasti hyötyä tehtävässä, ja osaaminen voi perustua harrastuneisuuteen tai alan koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen vaan perehdytämme sinut tehtäviisi työsuhteesi alussa ja saat täyden tuen tiimiltäsi.

Mikäli olet nopea oppimaan ja tuki-, ja ongelmanratkaisutyö innostaa sinua, tulet varmasti pärjäämään tehtävässä hyvin!

Työajat ja palkkaus

Työ on kokoaikainen, 40 h/vko. Työskentelemme kolmessa vuorossa, joten työaikasi tulee vaihtelemaan. Maksamme paikallisen tason mukaista kuukausipalkkaa, jonka lisäksi on tehtäväkohtaisia lisiä.

Varmista pitkäaikainen kesätyösi ulkomailla!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Jos haluat, että kesätyösi jatkuu vuoden ympäri ja koet olevasi meille oikea henkilö, jätä hakemuksesi 31.1.. mennessä! Olemme sinuun yhteydessä viimeistään tammikuun aikana.

Kerrothan hakemuksessasi ainakin seuraavat:

-mistä tehtävästä tai tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut

-miksi haet ulkomaille ja juuri Puolaan töihin

-vahvuutesi IT-tukihenkilön työhön

-aikaisempi kokemus ja osaaminen, josta voisi olla hyötyä hakemassasi tehtävässä

Jos haluat saada lisätietoa tehtävästä, ole meihin yhteydessä chattimme kautta arkisin klo 10-14 https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/. Voit myös olla yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Jarita Laitiseen arkisin klo 10-15 numerosta 0408382804.