(Poistunut julkaisusta)

Pitkäaikaisiin kesätöihin Baronalle Espanjaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsitkö pitkäaikaista työtä paikassa, jossa kesä jatkuu elokuun jälkeenkin? Haluaisitko työskennellä tavoitteelliseesti ja tehdä modernia asiakaspalvelutyötä suomalaisille asiakkaille Espanjasta käsin?

Meillä on nyt tarjolla useita mahdollisuuksia työllistyä Baronalle Fuengirolaan!

Jätä avoin kesätyöhakemuksesi asiakaspalvelukeskukseemme ja kerro tarkemmin osaamisestasi ja siitä, millaiset suunnitelmat sinulla on Espanjassa työskentelyyn liittyen. Meillä Fuengirolassa työskentelee useita eri tiimejä, joihin etsimme uusia osaajia tulevan kevään ja kesän aikana.

Mitä töitä meillä tehdään?

Työtehtävämme ovat jakautuneet tiimeittäin ja meillä työskennellään seuraavanlaisissa tehtävissä:

  • Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa
  • Elisan yritysasiakkaiden tilaustenkäsittelyssä
  • Fortumin myyntineuvottelijana
  • DNA:n palvelumyyjänä
  • Asiakasneuvojana ajoneuvovero- ja -rekisteröintineuvonnassa
  • Ajanvaraajana
  • Teknisenä asiakasneuvojana
  • Varaosamyyjänä

Tehtäväkohtaista tietoa voit kysyä tarkemmin chatissamme arkisin klo 10 -14.

Työajat ja palkkaus

Palvelukeskuksemme on auki 24/7, joten meillä on mahdollista tehdä työvuoroja kaikkina vuorokauden aikoina. Osa tiimeistä työskentelee arkisin klo 7 – 19 välillä ja osassa tiimeistä työvuorot sijoittuvat ma- su klo 6 – 23 välille.

Työtehtävät ovat pääasiassa kokoaikaisia eli 39h/vko. Töistä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa, joka on paikallisen telecenter-alan työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi maksamme bonuksia tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Kaikkiin tehtäviimme on kattava perehdytys työsuhteen alussa, joten valmis osaaja sinun ei tarvitse olla. Ennen kaikkea etsimme henkilöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään tavoitteellisesti ja joilla on halua ja intoa kehittyä työssään. IT-taidoista on hyötyä ja aiempi kokemus useiden järjestelmien yhtäaikaisesta käytöstä on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja aito halu palvella asiakkaat niin hyvin kuin mahdollista.

Varmista pitkäaikainen kesätyösi Espanjan auringossa!

Jos haluat, että kesätyösi jatkuu vuoden ympäri ja koet olevasi meille oikea henkilö, jätä hakemuksesi 31.1. mennessä! Olemme sinuun yhteydessä viimeistään tammikuun aikana.

Kerrothan hakemuksessasi ainakin seuraavat:

-mistä tehtävästä tai tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut

-miksi haet ulkomaille ja juuri Espanjaan töihin

-vahvuutesi asiakaspalvelukeskus työhön

-aikaisempi kokemus ja osaaminen, josta voisi olla hyötyä hakemassasi tehtävässä

Jos haluat saada lisätietoa tehtävästä, ole meihin yhteydessä chattimme kautta arkisin (Suomen aikaa) klo 10-14 https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/. Voit myös olla yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Jarita Laitiseen arkisin klo 10-15 numerosta 0408382804.