(Poistunut julkaisusta)

Pitkäaikaisia tuotantotyöntekijötä ThermiSol Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

ThermiSol Oy on vuonna 1962 perustettu, EPS:n (expanded polystyrene) valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. ThermiSol Oy toimii maanlaajuisesti tehtaillaan Sastamalassa ja Rovaniemellä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat EPS-eristeiden lisäksi EPS-elementit ja EPS-teollisuustuotteet sekä niitä tukevat välitystuotteet.


ThermiSol Oy on vuodesta 2017 ollut osa norjalaista perheomisteista Jackon-konsernia, joka työllistää Suomessa 120 muovialan ammattilaista.

 

ThermiSol on hyvä työpaikka, jossa pisimmät työsuhteet ovat kestäneet yli 40 vuotta. Toiminnan laajentuessa ja kehittyessä haemme nyt uusia voimia Sastamalaan täydentämään tuotannon osaamista ja tarttumaan erilaisiin työtehtäviin.

 

Työ sopii sinulle, jos olet työntekijänä tunnollinen sekä tarkka ja sinulta löytyy intoa oppia uutta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Aikaisempi kokemus teollisuuden tuotannon tehtävistä ja trukin ajotaito katsotaan eduksesi. Työtä tehdään kahdessa ja kolmessa vuorossa, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään vuorotyössä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 26.05.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiina Kolehmainen puh: 040 198 5508